Als fokkers verliezen wij de gezondheid, karakter en schoonheid van de tatra niet uit het oog. Ook staat socialisatie hoog in het vaandel bij ons, wij doen er alles aan om de pups een goede start in het leven mee te geven. Het nieuwe baasje gaat dan verder met de opvoeding, natuurlijk staan wij ook na de koop altijd klaar voor onze pupkopers.  Wij zoeken dan ook zorgvuldig naar geschikte baasjes die een tatra willen voor hun fantastische karakter en uiterlijk. Een tatra is geen kennelhond, hij wil bij zijn roedel leven en niet buiten gesloten worden.

Ook fokken wij alleen met honden die een volledige stamboom hebben en die voldoen aan alle gezondheids- karakter en exterieureisen zoals beschreven in het fokregelement van TOPnl.

Onze Tatrapups zijn op 11 maart 2018 geboren, het zijn 3 reutjes en 4 teefjes.

Twee reutjes en twee teefjes zijn nog niet besproken.

Mocht u interesse hebben in een Tatrapup bent u van harte welkom bij ons, wij wonen in Noord-Holland, vlak boven Alkmaar.

U kunt ons een E-mail sturen of ons bellen op 0226-390804

We denken dat we een goede combinatie hebben gevonden in Arisa z Poldery Holenderski (HD-A, oogziektes vrij, hartecho normaal) en Acinak Skif Voploscenie Mechty ( HD-A, ED 0/0). Arisa is op 9 en 11 januari 2018 gedekt door Acinak. Begin maart verwachten wij de pupjes.

Mocht u interesse hebben in een puppy kunt u gerust contact met ons opnemen, telefoon 0226-390804 of een E-Mail naar tatrakennel@zpolderyholenderski.nl


Arisa is een dochter van Roza en Kum z Poldery Holenderski.

Dit jaar werd ze beste teef van de TOPNL Clubmatch.

Acinak woont in Polen bij de kennel Polanickie Wzgórze.